Nieuws – Apotheek de Jol – Lelystad

Nieuws

Altijd koud? Dit kan de oorzaak zijn

Publicatiedatum: 13-10-2022

Ben jij zo’n koukleum die – de energiecrisis ten spijt – de verwarming het liefst op standje oven zet? Heb jij altijd een extra vest in je tas en hebt je het zelfs bij 20°C nog koud? We zetten veertien mogelijke oorzaken voor je op een rij.

Lees verder over 'Altijd koud? Dit kan de oorzaak zijn' op Gezondheidsnet.nl

Leven met trombose

Publicatiedatum: 05-10-2022

Als je risico loopt op trombose of een embolie, worden er vaak antistollingsmiddelen voorgeschreven. Zo’n 1,5 miljoen mensen gebruiken antistollingsmiddelen om trombose te behandelen en of te voorkomen.Negen vragen over trombose en antistollingsmiddelen beantwoord.

Lees verder over 'Leven met trombose' op Gezondheidsnet.nl

Wijziging openingstijden vanaf 1 november

Publicatiedatum: 15-12-2021

Vanaf 1 november zullen de openingstijden van apotheek de Jol veranderen. Dit betekent dat de apotheek op maandag t/m vrijdag geopend is van 08:30 tot 12:30 en van 13:30 to 17:30 Houd u hiermee rekening bij een bezoek aan ons.

Lees verder over 'Wijziging openingstijden vanaf 1 november'

Betalingen? Met de pin!

Publicatiedatum: 15-12-2021

Betalingen? Met de pin! Voor de veiligheid van onze medewerkers én van onze gasten kunnen betalingen alleen nog maar per pin aan ons worden voldaan. Er is geen contant geld meer in de apotheek aanwezig en er wordt ook geen contant geld meer aangenomen.

Lees verder over 'Betalingen? Met de pin!'

Privacy statement apotheek De Jol

Publicatiedatum: 15-12-2021

Inleiding In onze apotheek hechten wij er veel belang aan dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee we u kunnen identificeren, bijvoorbeeld uw Burgerservicenummer, naam en adresgegevens, maar ook gegevens over uw gezondheid en medicatie- en/ of hulpmiddelengebruik. Om u kwalitatief optimale zorg ...

Lees verder over 'Privacy statement apotheek De Jol'

Kwaliteitsbeleid Apotheek

Publicatiedatum: 15-12-2021

Apotheek Reuvers, Jol en Koster beschikken over een HKZ certificaat. Dit betekent dat onze werkwijze en zorgverlening voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgelegd door Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). We werken binnen de apotheken volgens vastgestelde werkafspraken. Door regelmatige interne toetsing zorgen wij voor een optimalisering van onze ...

Lees verder over 'Kwaliteitsbeleid Apotheek'