Services – Apotheek de Jol – Lelystad

Services

Herhaalservice

Graag informeren wij u over onze nieuwe proactieve herhaalservice. De herhaalservice houdt in, dat wij als Apotheek, uw chronische medicatie aanvragen bij de huisarts en voor u klaarzetten. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Dit betekent dat u nog maar 4x per jaar naar de apotheek hoeft te komen voor uw chronische medicatie!

Hoe gaat het in zijn werk? U krijgt van de apotheek een emailbericht (indien gewenst telefonisch bericht), met een datum waarop uw medicatie voor u klaarstaat in de apotheek. Ook kunt u in het emailbericht zien welke medicatie de apotheek voor u heeft klaargezet. Mocht u daar een aanvulling op hebben of moet er iets veranderd worden dan kunt u dat doorgeven.

Wat kunt u doen om gebruik te maken van deze service? U kunt telefonisch of aan de balie dit doorgeven aan onze assistentes dat u graag gebruik wilt maken van deze service. Wij vragen u de medicijnen die u thuis heeft te tellen, zodat wij de voorraad die u heeft gelijk kunnen trekken (synchroniseren). Ook zullen we bespreken voor welke medicijnen deze service wel en niet handig is.

Uw voordelen:

  • U hoeft geen lege dozen meer in te leveren via de huisarts
  • U hoeft niet eraan te denken wanneer uw voorraad op raakt (wij vullen uw voorraad tijdig aan)
  • Doordat alle medicijnen gelijk lopen hoeft u minder vaak naar de apotheek!
  • U ontvangt altijd al uw medicijnen compleet!

Heeft u vragen over bovenstaande neem dan contact op met de apotheek! Wij vertellen u er graag meer over.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen die u rechtstreeks aan de apotheker wilt stellen dan kunt u hiervoor een afspraak maken of gebruik maken van het vrije inloop spreekuur iedere vrijdagochtend 10.30 uur – 11.30 uur.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!